#Girona10 << Notícies

Torna amb força el #Girona10 amb 15.000 menús i 1.500 places hoteleres

 

La iniciativa turística #Girona10 ha tornat aquest any amb força, després que l’edició anterior fos tot un èxit. La ciutat i rodalies oferiran 15.000 menús i un total de 1.588 places hoteleres a 10 euros durant els pròxims dies 26 i 27 de gener. Els allotjaments se sortejaran entre els inscrits (des del dia 7 i fins el 14) a la web www.girona10.net. En només 8 hores ja s’han registrat unes 2.700 inscripcions per aquest sorteig.

Girona10 promociona la ciutat a través d’ofertes en hotels, restaurants, comerç, i aquest any també en espectacles i oci nocturn. Pel que fa als restaurants, un total de 52 establiments ofereixen més de 15.000 menús a 10 euros per persona per gaudir tant al migdia com les nits del 26 i 27 de gener. A la pàgina web trobareu la llista de restaurants com també el sistema per fer la reserva, sigui web, mail o telèfon.

En aquesta edició, per evitar col·lapses en la demanda de les places hoteleres dels 27 allotjaments que hi participen, totes les persones interessades s’han d’inscriure (a partir de les 10 del matí del dia 7 de gener i fins el 14 a les 8 del vespre) i entraran al sorteig que es farà el pròxim 16 de gener. Pel que fa als restaurants, en què les reserves es fan directament amb cada establiment, segons ha informat l’Associació d’Hostaleria Girona i Radial, en alguns casos ja s’han cobert les places ofertes, fet que demostra un cop més l’èxit d’aquesta iniciativa.

Aquesta iniciativa pionera va ser tot un èxit l’edició anterior i va tenir repercussió en premsa estatal que es va fer ressò de la promoció turística. L’èxit assolit va fer que s’ampliessin les places ofertes durant la campanya anterior.