Nou web Turisme Garriguella << Notícies

Turisme Garriguella estrena nou web

 

Turisme Garriguella ha estrenat una nova pàgina web a principis de març per establir comunicació més directe amb el públic i informar de les promocions i ofertes relacionades amb el sector del turisme d'aquesta localitat empordanesa (http://www.turismegarriguella.cat/ca/).

Els establiments turístics d’aquesta població s’han agrupat per crear, desenvolupar i promocionar activitats i serveis dirigits als visitants del municipi. Per això, a la web hi podeu trobar una llista d’allotjaments, bars i restaurants, comerços, cooperatives i cellers, productes artesans o vivers.

Pel que fa a ofertes, en aquests moments destaquen dues promocions interessants: un paquet de gastronomia i enoturisme que inclou dos nits en habitació doble amb esmorzar a Can Coll, un sopar a la Cooperativa Agrícola de Garriguella i una visita i degustació a la Cooperativa de Garriguella, per 180€ (preu per a dues persones i iva inclòs).

Per altra banda, un pack més complert per 370€ (2 persones, iva inclòs) que permet gaudir de dues nits en habitació doble i esmorzar a Can Coll, sopar a la Cooperativa Agrícola de Garriguella, visita i degustació a la Cooperativa de Garriguella, visita al Centre de Reproducció de Tortugues de l’Albera, un lot de vi de la cooperativa, sopar en un restaurant del municipi i massatge i tractaments a escollir a l’Hotel Spa Vilamont.