Girona 10+1 << Notícies

Últimes places als restaurants pel Girona10

 

El pròxim cap de setmana, 25 i 26 de gener, tindrà lloc la tercera edició del Girona 10, que aquest any es presenta amb el nom de Girona 10+1 amb motiu de la campanya solidària pel Banc dels Aliments. Un cop sortejades les places hoteleres, encara es pot reservar taula en algun dels restaurants participants. Més d’una quinzena d’establiments, però, ja no disposen de places.

Pel que fa a la ciutat de Girona, encara es pot reservar taula als restaurants Bau Bar, Brots de Vi, Aldolini, Amaranta, Bescuit Maragall, Bubbles Gastrobar, Cal Ros, Cocolino, Dúplex, El Museu del Vi, El Pou de Bellsolà, El Racó de Fontajau, Kick of Luxury, L’Arcada, La Fundició, La Taverna de l’Abat, Maguey,  Nácar y Sal, Stop Self, Tapes 23, Tips Masia Urbana, R27 Burger Bar, i també als incorporats en últim moment, Can Ribot i Caprici.

Pel que fa a les rodalies de la ciutat, els visitant poden trobar taula a Can Veí i a l’Espai Gastronomia del Centre de Visitants del Gironès, tots dos a Sarrià de Ter; a la Marisqueria Blanco, a Sant Julià de Ramis; o a La Sala de Canet d’Adri.

Per altra banda, han exhaurit ja les seves places els restaurants +Cub, Aztan, Bellini Girona, Boira, Curcuma, Draps Cafè Savoy, Jim’s, L'Exquisit, La Poma, Neptú, Sushi Bar, Vinil, Tauèrna Urtau, Llevataps i La Taverna pel que fa al dissabte a la nit. En el cas de La Calèndula, les places es van sortejar amb les persones que es van inscriure a la web.

També han exhaurit les places del Girona 10 els restaurants Can General, a Aiguaviva, i el Duc de l’Obac, a Bonmati. 

A la web del Girona 10 es troba informació de tots els restaurants participants. 

La tercera edició del Girona10 posa a disposició dels visitants de la ciutat 1.200 places hoteleres a 10 euros, així com uns 15.000 menús de restaurant també a aquest preu. Els comerços de la ciutat també participen a la iniciativa amb diverses ofertes, promocions i descomptes. 

En aquest 2014 la promoció presenta la seva vessant més solidària sota el lema Girona10+1, amb motiu de la campanya solidària que es farà aquests dies en benefici del Banc dels Aliments. Un any més, aquesta campanya, impulsada per l’Associació d’Hostaleria de Girona i Radial i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i d’altres entitats de la ciutat, té com a objectiu promocionar la ciutat com a destinació de turisme cultural, gastronòmic i aquest any també natural, ja que s’incorporen diferents propostes de turisme actiu.