Beca Xiquet 2012 << Notícies

Un barceloní de 25 anys guanya la Beca Xiquet 2012

 

Alejandro Carrera Alonso, de 25 anys, nascut i resident a Barcelona, ha estat el guanyador de la XVI Beca Xiquet Sabater per a Estudis d’Hostaleria i Turisme.

L’Alejandro és tècnic de Grau Mig en Cuina i Restauració, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i, recentment, ha finalitzat els postgraus de Direcció i Gestió d’Establiments Hotelers i de Restauració. El guanyador destinarà l’import de la Beca, que enguany ha estat de 3.000 euros, a dur a terme el curs de pastisseria tradicional a l’Espai Sucre, de Barcelona.

Els membres del tribunal de la setzena edició de la Beca Xiquet Sabater, convocada per la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa han escollit aquest 26 de juliol el guanyador d’enguany.

Al seu torn, els membres del jurat també han acordat atorgar un accèssit de 1.000 euros a la candidata Agnès Julià, de 22 anys i diplomada en Turisme, per cursar el màster European Master in Tourism Management (Erasmus Mundus).

La Beca té com a objectiu facilitar l'accés a la formació als estudiants del sector de l'hostaleria i turisme, com a màxima garantia per a la millora de la qualitat de l'oferta turística, alhora que suposa un homenatge permanent a Francesc Sabater i Mécre "Xiquet", que fou president de l'entitat durant divuit anys i un dels hotelers més emblemàtics a la història del món hoteler a l'estat espanyol.