Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó << Notícies

Un còctel i bombons de peix blau, novetats de la campanya del Peix Blau Ganxó

 

Un còctel, bombons de peix blau i un pa elaborat especialment per a l’ocasió, són les novetats de la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó d’aquest 2013. Més d’una vintena d’establiments participen en aquesta edició, del 16 de maig al 16 de juny.

El dissabte 11 de maig a partir de les 11 del matí es presentarà la campanya a la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols amb tastets d’alguns dels establiments participants a preus populars. També hi serà present la cançó de taverna per fer de la presentació una autèntica festa marinera. 

Participen en la campanya amb menús basats en aquest ingredient tradicional de la cuina ganxona, els restaurant Bahia, Barcarola, Can Nadeu, Can Salvi, Cau del Pescador, El Gallo, La Cava, La Gaviota, La Pansa, La Taverna del Mar, Marabú, Molí de Vent, Nit i Dia, Nou Casino la Constància, Sant Pol. Per altra banda, els restaurants Can Noguera, Casa Buxó, Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, La Carbonera, La Locanda Di Nonna Flo i Murlà oferiran tastets el dia de la presentació.

Pel que fa participació d’altres establiments, oferiran el còctel “Blue Sky”, La Goleta – Sala de Concerts. A la Montserratina hi podreu trobar el Bombó de Peix Blau; mentre que a Ca la Nati s’oferirà el Pa de Balandre, especial per a l’ocasió. 

Més informació i menús detallats aquí.