#UndiaalCeller << Notícies

Un dia al Celler de Can Roca per la fotografia més creativa

 

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i El Celler de Can Roca organitzen un concurs de fotografies d’Instagram per difondre la diversitat de la gastronomia gironina a través de la creativitat. Es tracta de fer fotografies relacionades amb el món  culinari i el guanyador passarà un dia al Celler de Can Roca on podrà menjar i fotografiar un servei a la cuina del millor restaurant del món.

Hi pot participar qualsevol usuari d’Instagram que publiqui fotos a la xarxa amb l’etiqueta #UndiaalCeller #InCostaBrava i #CellerCanRoca i que sigui seguidor del perfil @costabravapirineu en aquesta xarxa social. Les fotografies han de ser originals i creatives i han de difondre la riquesa, la diversitat i la qualitat de la gastronomia de la zona.

El 31 de maig el jurat escollirà la fotografia guanyadora de totes les publicades entre el 29 d’abril i el 30 de maig del 2013 amb les etiquetes abans esmentades. Es comunicarà el guanyador del concurs a les diferents xarxes socials. El guanyador obtindrà una plaça per fotografiar un servei a la cuina del Celler de Can Roca després de fer-hi un dinar, el 5 de juny del 2013.