Juny gastronòmic al Pla de l'Estany << Notícies

VIII edició del Juny Gastronòmic del Pla de l’Estany

 

Ja ha començat una nova edició del Juny Gastronòmic del Pla de l’Estany, que enguany arriba a la VIII edició. Està organitzat pel Grup Gastronòmic del Pla de l'Estany, format per vuit restaurants i onze productors, amb la col·laboració entre d’altres del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

Durant tot el mes de juny del 2012 sis restaurants del Pla de l’Estany oferiran menús elaborats amb productes de proximitat de la cistella del Grup Gastronòmic com ara la carbassa d'Esponellà, les nous crespianes, la cervesa Atlètica o la tortada de Banyoles. A més, el Juny Gastronòmic inclou diverses activitats paral·leles com ara el clàssic maridatge de vins i formatges, una combinació de gintònics i música o el primer Tapestany.

El president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, Jordi Xargay, ha manifestat que “el Juny Gastronòmic és una bona manera de posar en valor la gastronomia, la bona manera de fer dels restaurants i els productes del Pla de l’Estany. Promocionem els restaurants, la comarca i els productes”.

Es pot consultar la llista de restaurants participants, els menús i les activitats paral•leles a la web del Pla de l’Estany.