Gastroart 2013 << Notícies

XXIII Gastroart amb una jornada amb plats dels veïns d’Hostalric

 

La XXIII edició de la Fira de Sant Miquel – Gastroart arriba els pròxims 28, 29 i 30 de setembre a Hostalric. Aquest any, a banda de parades i activitats diverses, els visitants podran tastar diversos plats dels veïns de la població amb la iniciativa Cuina! Hostalric. El centre Domus Sent Soví tornarà a ser un dels punts imprescindibles amb tallers i tasts.

Hostalric celebra la fira Gastroart coincidint amb la festivitat de Sant Miquel, els dies 27, 28 i 29 de setembre. Com és habitual, per tot el poble hi trobareu parades i exposicions de productes locals, artesanals i activitats per al públic interessat en la gastronomia, com també per a tota la família.

En aquesta edició, a més, els visitants podran comprovar si els hostalriquencs són o no són bons cuiners. La iniciativa Cuina! Hostalric, el diumenge 29 a partir de les 13:30h, proposa un tast de platets elaborats per la gent del poble, a 3€ per cobert, que se serviran les racions fins que s’exhaureixin. Una iniciativa que compta amb la col·laboració de la vinateria Comas Calls. 

Durant el cap de setmana hi haurà parades d’alimentació i artesania, també teatre, exposicions, visites guiades al castell, trobada de puntaires, Canicross, cercavila de Majorettes, botifarrada popular, entre altres.

Tallers diversos i un tast molt especial a la Domus Sent Soví

La Domus Sent Soví es el Centre Gastronòmic d’Hostalric i juga un paper molt actiu en aquesta festivitat amb tastets, informació, exposició i tallers monogràfics especialitzats. En aquesta edició del Gastroart hi haurà tallers per conèixer a fons el fascinant món de la xocolata, el pa i els canalons de la ma d’experts que ens introduiran en els seus secrets i ens deixaran tastar una selecció de les millors especialitats.

També hi haurà, el dissabte 28 al vespre, un tast de vi teatralitzat. La companyia Teatre Sommelier presenta “Un Tast Reial”, una manera original de conèixer i tastar vins, amb una història teatral de fons.