XXXIII Setmana Gastronòmica de Girona << Notícies

XXXIII Setmana Gastronòmica Gironina amb l'opció de paquets amb allotjament

 

Arriba a Girona la XXXIII edició de la Setmana Gastronòmica, del 21 de febrer al 10 de març. Aquest any, a més de l’oferta de restaurants participants, també hi ha l’opció de paquets amb allotjament a establiments del la Associació d'Hostaleria de Girona i Radial.

En aquesta 33ª edició hi participen 34 restaurants de Girona i rodalies. En concret, podeu degustar els menús especials d’aquesta setmana al + Cub, Blanc (Hotel Ciutat de Girona), Boira, Bubbles Gastrobar, Cal Ros, Cúrcuma, Divinum, Draps Petit Restaurant, El Celler de Can Roca, El Museu del Vi, El Pati Verd (Hotel Carlemany), Indigo Restaurant & Lounge, Els Jardins de la Mercè, La Calèndula, La Fundició, La Riba, L’Alqueria, Massana, Nu, Occi, Sa Clova, Tapes 23, Tauèrna Urtau i Taverna Txalaka; pel que fa a la ciutat de Girona.

També hi participen el Vilanova, a Salt; el Maràngels, de Sant Gregori; el Mas Casilda, de Bescanó; L’Aliança d’Anglès; La Brasa Grillada, a Cassà de la Selva; Duc de l’Obac, a Bonmatí; Can Xiquet, de Campllong; i Delicius (Hotel Balneari Vichy Catalan), Quimera (Hotel Melià Golf Vichy Catalan), i Hostal Esteba, a Caldes de Malavella.

Pel que fa als paquets de restaurant i allotjament, hi participen cinc hotels diferents. En concret, es pot optar per la combinació de l’Hotel Nord 1901 amb el restaurant Cal Ros, el B&B Bells Oficis amb el restaurant Cúrcuma, l’AC Palau Bellavista amb el restaurant La Calèndula, l’Hostal Esteba amb el mateix restaurant de l’hostal, i l’Hotel Mas Ferran amb el restaurant Maràngels.

Podeu consultar preus i menús a la web de la Setmana Gastronòmica.

La Setmana Gastronòmica Gironina és una referència a les comarques de Girona, ja que va ser la primera mostra d’aquestes característiques que es va implantar a la demarcació, i a més ha aconseguit mantenir un alt nivell de participació. La mostra està destinada a promoure la cuina gironina entres els visitants i entre els clients habituals dels diferents establiments, que durant aquests dies ofereixen plats i menús fora del que acostuma a ser la línia habitual.