Restaurant & Lounge Indigo << On mengem?

Restaurant & Lounge Indigo

Tipus de cuina: Creativa d’autor (Tapes)
Barem de preus: Entre 20-30 €
Adreça: Pl. Miquel Santaló, 17002
Població: Girona (Gironès)
Telèfon: 972 211 212
Fax: 972 214 994
Web: www.carlemany.es/indigo
E-mail: carlemany@carlemany.es
Horari: Obert de dilluns a dissabte

Pàrquing Wifi Futbol Adaptat a minusvàlids Aire condicionat Visa Salons per grups/negocis
 
 

Indigo Bar Tapes Restaurant & Lounge és un nou espai culinari de disseny atrevit i modern. Una amplia paleta de blaus, marrons i grisos i una gran varietat de materials contribueixen a crear diferents espais i ambients poc convencionals, perfilats amb gran dinamisme i creativitat.

Recuperen el aperitiu del migdia, amb unes excel·lents conserves i vermuts que poden ser degustats també a la elegant terrassa del Indigo. A la hora del dinar, li oferim una carta fresca, lleugera i equilibrada amb un gran assortit de productes de temporada. La terrassa Indigo és el espai ideal per prendre una infusió o cafè de mitja tarda en bona companyia.

Cuan s’acosta el vespre els colors daurats deixen pas al blau Indigo que s'anticipa als instants previs al sopar, moment ideal per degustar una bona copa de vi i picar alguna cosa. Las cocas de vidre, les tapes per picar i els tartars son protagonistes dels sopars en un ambient tranquil i distès. Res millor per acabar o començar la nit que gaudir de un combinat o cocktail preparat al moment per el barman.

Plats Recomanats:

-Tartar de tonyina, de salmó o bacallà.
-Pop a la planxa amb llit de patata.
-Entrecot de vedella de Nebraska amb espinacs saltejats.

Plànol d'ubicació [+] [-]