Restaurant Mas Pau << On mengem?

Restaurant Mas Pau

Tipus de cuina: Creativa d’autor (de Temporada)
Barem de preus: Més de 45 €
Adreça: Crta. 20 de Figueres a Besalú, 17490
Població: Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà)
Telèfon: 972 546 154
Web: www.maspau.com
E-mail: info@maspau.com

Pàrquing Adaptat a minusvàlids Aire condicionat Visa Salons per grups/negocis
 
 

El restaurant Mas Pau neix el 1960 de la vocació i dedicació de la família Reig. Una antiga masia del segle XVI totalment restaurada, adequada i decorada amb valuoses peces d’antiquari que juntes creen l’ambient ideal per posar en escena el gran teatre gastronòmic que ofereix.

Després de més de 25 anys de dedicació i un cop assolit un prestigi internacional, Hotel & Restaurant Mas Pau està gestionat pel tàndem d’alt prestigi com són Toni Gerez i Xavier Sagristà (ambdós deixebles de Ferran Adrià, amb qui durant més de 10 anys exerciren com a cap de sala i cap de cuina respectivament al Restaurant El Bulli). Junt a la seva experiència compten amb el suport en aquesta societat de Juli Soler i Ferran Adrià.

La cuina ha estat marcada des del principi per una constant aproximació al receptari empordanès des d’un punt de vista enormement personal i imaginatiu.

Unes excel·lents postres de disseny modern i sorprenent. Una carta estacional que canvia quatre vegades l’any i uns menús gastronòmics que varien cada dia constitueixen l’oferta que us proposen per a la vostra delectació

Plats Recomanats:

-Anxoves de la costa amb coca de vidre. 
-Canelons tebis de pasta de foie amb ceps i carxofes.   
-Cruixent de peus de porc amb escamarlans de Roses.

Plànol d'ubicació [+] [-]