Restaurant Massana << On mengem?

Restaurant Massana

Tipus de cuina: Creativa d’autor (de Mercat)
Barem de preus: Més de 45 €
Adreça: C/ Bonastruc de Porta, 10, 17004
Població: Girona (Gironès)
Telèfon: 972 213 820
Web: www.restaurantmassana.com
E-mail: info@restaurantmassana.com

Wifi Adaptat a minusvàlids Aire condicionat Visa Salons per grups/negocis
 
 

Obert des de fa 25 anys disposen d’un espai acollidor i ampli que afavoreix la sobretaula i la demora en les converses i tertúlies. Amb una trajectòria professional de servei, el restaurant convida als comensals a gaudir d’una experiència que intenten sigui sempre satisfactòria.

La qualitat de la cuina ha vist reconeguda la seva trajectòria i el compromís amb els clients amb una estrella de la Guia Michelin (2007) i dos sols de la Guia Repsol (2009).

La cuina del Restaurant Massana parteix del producte de proximitat i busca, selecciona i tria el millor. La tècnica precisa en la cocció i el protagonisme del producte els permeten oferir una autenticitat en tots els ingredients que configuren els seus plats.

Aprofitant el calendari la seva cuina evoluciona tot l’any. La caça, la tòfona, els bolets, les angules... tots els productes amb una elaboració depurada es magnifiquen. Partint de la cuina tradicional han construït un present ple de matisos i gustos al servei del nostre client.

El ventall dels gustos de la memòria tenen a la carta el punt just de protagonisme que s’ajunta amb l’aposta avantguardista de la cuina de les postres.

Plats Recomanats:

-Amanida tèbia de lluç i rap.
-Filet de vedella de Girona amb fetge fresc d’ànec, reducció d’Oporto i poma caramel·litzada.
-Llobarro de costa rostit, rostit de verdures i calamar.

Plànol d'ubicació [+] [-]