Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà << Recomanats del mes

Cursos de Cuina

 

L'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà és un centre formatiu multi disciplinar ubicat a la ciutat de Figueres, a l'avinguda Maria Àngels Anglada, 15.

Aquest centre ha estat creat pensant en acollir les múltiples possibilitats formatives dins de l'àmbit de la hostaleria i pastisseria actual: des de cursos bàsics per a particulars fins a formació reglada de llarga durada, passant per cursos d'especialització per a professionals, màsters, etc.

L'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà té com a principals objectius la formació d'alumnes interessats en el ram de l'hostaleria i ajudar a millorar la capacitació dels professionals en actiu, per així cobrir la mancança de personal professional d'aquest sector dins la comarca de l'Alt Empordà. D'aquesta manera facilitem la recerca de personal a tots els empresaris del sector hoteler.

Alguns Cursos de Cuina:

Cursos de tast de vins: Aquests cursos permeten als alumnes assolir un nivell bàsic en la cata de vins. Aprendrem les tècniques bàsiques del color, l'olor, el gust,.... i realitzarem pràctiques d'aquests aspectes. Els cursos de tast de vins ens permetrà tenir un coneixement més adequat sobre el vi, a saber escollir millor les nostres opcions de maridatge i a gaudir més d'aquest producte tan arrelat a la nostra terra.

Cursos de Cuina amb Arrossos: Cursos de cuina amateur especialitzats en l'elaboració de plats utilitzant l'arròs com a producte principal. Dirigit a persones que desitgin aprendre o millorar les tècniques de cuina tradicionals aplicades a l'arròs. Cuina tradicional i moderna utilitzant com a base aquest producte.

Cursos de Cuina Creativa: Cursos de cuina amateur especialitzats en l'elaboració de plats creatius i innovadors. Dirigit a persones que desitgin aprendre a cuinar plats moderns i que sorprenguin als invitats. Aprendre seleccionar i utilitzar els ingredients de forma creativa.

Cursos de Cuina amb Foie: Cursos dirigits a persones que vulguin aprendre tècniques de cuina utilitzant l'ingredient del Foie com a base. L'objectiu dels cursos és aprendre a comprar, manipular, conservar i cuinar correctament aquest ingredient i treure'n un profit a la cuina. Crear plats de qualitat i aprofitar el producte.