Domus Sent Soví << Recomanats del mes

El primer centre dedicat al Patrimoni Gastronòmic Català

 

La Domus Sent Soví és el primer centre a Catalunya dedicat a la promoció, la innovació, l’experimentació i el coneixement del Patrimoni Gastronòmic Català a través dels seus millors productes.

Catalunya es troba avui al punt més alt de l’excel·lència culinària i el seu èxit té molt a veure amb l’elevada qualitat de les nostres matèries primeres.

La tradició, la cultura, els productors, els paisatges gastronòmics, les emocions i el paladar es donen cita, ara, a la vila d’Hostalric que acull, des de fa segles, viatgers d’arreu donant refugi i un plat calent.

A la Domus Sent Soví podrem gaudir del Patrimoni Gastronòmic Català a través de la seva experimentació. Es tracta d’un espai polivalent que permetrà la realització de diversos formats d’activitats relacionades amb els productes i els seus paisatges, ja siguin conferències, cursos per a professionals, tallers per a famílies, degustacions, presentacions de productes, i tot el què podem imaginar. Està enfocat per a tots els públics, des de la gent del poble, passant pels professionals del sector, les escoles, les famílies i els gastroturistes més exigents. I tot això en un entorn emblemàtic que farà que l’estada sigui inoblidable.

Activitats previstes:

-Exposició permanent i botiga de productes gastronòmics catalans
-Tallers pedagògics
-Maridatges, degustacions i tastos
-Demostracions culinàries
-Presentació de productes gastronòmics
-Organització de jornades referents al Patrimoni Gastronòmic Català