Blogtrip #InCostaBrava 2012 << Reportatges

Blogtrip gastronòmic a la Costa Brava (2a part)

 

El Patronat de Turisme de Girona va organitzar el segon Blogtrip de la temporada, en aquesta ocasió centrat en la gastronomia. Aquí podem veure com van visitar la ciutat de Girona i també el Celler de Can Roca.

El Patronat de Turisme aposta per la innovació en la promoció i comunicació de les marques i l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a través de les xarxes socials amb dos nous blogtrip internacionals el mes de maig.

Del 28 de maig a l’1 de juny es va realitzar el segon blogtrip temàtic de l’any centrat, en aquesta ocasió, a donar a conèixer les excel·lències de la cuina gironina i els productes enogastronòmics i alimentaris del territori a un grup de deu influents blocaires especialitzats. Hi havia prescriptors i opinadors com el britànic Ryan King, que té el portal de gastronomia FineDiningLovers, i la nord-americana Rachelle Lucas, amb 40.000 seguidors a Twitter i gestora del web de food & travel, TheTravelBite. També es va comptar amb la presència del nord-americà Michael Hodson, que escriu al portal GoSeeWrite.

Cuina