Blogtrip #InCostaBrava 2012 << Reportatges

Blogtrip gastronòmic a la Costa Brava (1a part)

 

Un grup de blocaires internacionals visiten la nostra costa per endinsar-se als sabors de la nostra gastronomia. En aquest vídeo veureu com arriben al Far de Llafranc, on fan el vermut, dinen i després participen en un concurs d'allioli.

El Patronat de Turisme aposta per la innovació en la promoció i comunicació de les marques i l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a través de les xarxes socials amb dos nous blogtrip internacionals el mes de maig.

Del 28 de maig a l’1 de juny es va realitzar el segon blogtrip temàtic de l’any centrat, en aquesta ocasió, a donar a conèixer les excel·lències de la cuina gironina i els productes enogastronòmics i alimentaris del territori a un grup de deu influents blocaires especialitzats. Hi havia prescriptors i opinadors com el britànic Ryan King, que té el portal de gastronomia FineDiningLovers, i la nord-americana Rachelle Lucas, amb 40.000 seguidors a Twitter i gestora del web de food & travel, TheTravelBite. També es va comptar amb la presència del nord-americà Michael Hodson, que escriu al portal GoSeeWrite.

Cuina