Vila Pesquera de Palamós << Reportatges

Vila Pesquera de Palamós: Espai del Peix, la Llotja i el Museu de la Pesca

 

A Palamós, ciutat de pescadors per excel·lència de la nostra costa, podeu trobar un dels equipaments més complerts pel que fa a la divulgació del món pesquer. Podeu començar una jornada ben marinera amb la visita del Museu de la Pesca, ubicat a l’edifici del Tinglado, situat al Port. Es tracta d’un espai únic a la Mediterrània en la seva especialitat que presenta el passat, el present i el futur de la pesca, a través de la seva exposició permanent i d’un conjunt d’activitats vinculades al fet marítim i pesquer de la Costa Brava.  

Tot seguit podeu veure l’arribada de les barques al port i la descàrrega del peix a la Llotja. Un ventall de colors que van del vermell dels rogers als blaus del verat, amenitzat pel moviment de les caixes i gestos dels compradors a la subhasta. Per gaudir més d’aquesta experiència, podeu apuntar-vos a una de les visites guiades que ofereix l’Espai del Peix. 

Aquí precisament podeu acabar la jornada, amb una de les fabuloses demostracions de cuina marinera que ofereixen. L'Espai del Peix, ubicat en un espai immillorable sobre el port de Palamós, vol contribuir al coneixement, la sostenibilitat i la gastronomia dels productes marins, posant en valor i fent pedagogia d'aquelles espècies poc cotitzades, però amb un alt valor culinari i gastronòmic.

Així que, si voleu viure de prop la relació de l’home amb el mar, us recomanem una visita a aquestes instal·lacions de Palamós!

Espai del Peix

 
Edifici de la Llotja. Moll Pesquer, s/n, Palamós
T. +34 972 312 333
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  
 
Cuina