Els nostres serveis d'imatge

 • Imatge corporativa i disseny gràficOpen or Close

  La imatge gràfica de la vostra empresa és molt important i cada vegada ho serà més, cal disposar d’un logotip i una línia gràfica que us representi  i defineixi la vostra professionalitat. Si necessiteu renovar el logotip, actualitzar el material gràfic, fer targetes, díptics o tríptics, o qualsevol mena de publicitat, compta amb nosaltres per dissenyar el teu nou projecte.

  Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació.

 • VídeoOpen or Close

  El vídeo s’ha tornat una eina primordial per a la promoció a Internet. Les xarxes socials afavoreixen la teva difusió si disposes de material audiovisual. Per això, cada vegada és més important que qualsevol empresa tingui imatges del seu establiment o producte. A la Forquilla Gironina, com a especialistes en el sector, elaborem vídeos de diferents característiques i formats, tant per a grans empreses com per a petits comerços, no cal ser una multinacional per poder tenir un bon audiovisual.

  Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació.

 • Pàgines webOpen or Close

  Actualitzarem la teva pàgina web o te’n dissenyarem una a mida si no en disposes. Avui dia no només s’ha de tenir en compte l’estètica, també és imprescindible que els cercadors com Google trobin la teva pàgina web, ja que cada vegada són més els usuaris que fan servir aquest mètode per trobar restaurants, empreses o comerços.

  Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació.

 • FotografiaOpen or Close

  Ja sigui per a la teva pàgina web, per utilitzar-la a la publicitat en paper o per tenir una galeria completa a la vostra fitxa de la Forquilla Gironina, et venim a fer un reportatge fotogràfic a les teves instal·lacions.

  Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació.