Noticias

50 vins de la DO Empordà 'excel·lents' o 'molt bons' a la llista Parker

La llista del reconegut crític Robert Parker 2013-2014 ha puntuat una cinquantena de vins de la DO Empordà com a excel·lents o molt bons. Es tracta d'una nova confirmació de la qualitat dels vins de la Denominació Origen Empordà. 

Leer más...
 

Alimentària 2014 reunirà 50 estrelles Michelin en un xou gastronòmic

Alimentària 2014 presenta com a novetat The Alimentària Experience, un xou gastronòmic que reunirà 50 estrelles Michelin. També estrena la secció Cocktail & Spirits, amb demostracions dels millors bartenders

Leer más...
 

La Cuina a Sils porta la cuina catalana a Roma per sisena vegada

La cuina tradicional catalana representada per La Cuina a Sils serà a Roma per sisena vegada els pròxims 13, 14 i 15 de març. Les cuineres del col·lectiu oferiran la seva cuina als Sopars de Cuina Catalana a l’hotel H10 Roma Cittá.

Leer más...
 

Dos vins DO Empordà medalla d’or en un concurs internacional de garnatxes

Dos vins DO Empordà han obtingut Medalla d’Or al Concours International des Grenaches du Monde 2014, celebrat a Perpinyà. Es tracta del dolç Bac de les Ginesteres 2004, del celler Vinyes dels Aspres, i el blanc Magenc 2013, de Cellers d’en Guila.

Leer más...
 

Riudellots de la Selva celebrarà una fira gastronòmica al volant del porc

Riudellots de la Selva celebrarà el 15 i 16 de febrer una fira gastronòmica al voltant dels productes del porc. Amb Fiporc es vol apropar als visitants una de les tradicions catalanes més antigues i també tastar i comprar productes del porc.

Leer más...