10€, No et cal res més! << Noticias

La Vall de Ribes i la Vall de Núria a 10 euros

 

Durant els dies 19 i 20 d’abril (divendres durant el dia i la nit, dissabte durant el dia) molts dels establiments de Vall de Núria i la Vall de Ribes participen de la campanya “10€, No et cal res més!”. Per només 10€ es podrà fer un viatge en el cremallera o fer un dinar o passar una nit d’hotel, entre d’altres activitats. Per beneficiar-se d’aquesta promoció cal presentar la butlleta que podeu descarregar a la web.

Pel que fa a la Vall de Núria, podeu gaudir d’aquesta promoció el divendres tot el dia al cremallera, cremallera i parc lúdic, parc lúdic, també per dinar o sopar (begudes no incloses) i a l’Hotel Vall de Núria (es necessita reserva prèvia al 972 73 20 30). Pel que fa al dissabte, només en horari diürn, podeu gaudir de la campanya al cremallera, cremallera i parc lúdic o solament parc lúdic, o dinar (begudes no incloses).

La Vall de Ribes s’ha adherit també a aquesta campanya promocional amb els establiments, pel que fa allotjaments, el Càmping Vall de Ribes de Ribes de Freser, Can Cruells de Planoles, Can Tubau de Campelles, Hotel Catalunya de Ribes de Freser, Hotel Els Caçadors de Ribes de Freser, Hotel Prats de Ribes de Freser, Hotel Rural SPA Resguard dels Vents de Ribes de Freser i l'Hotel Sant Antoni de Ribes de Freser.

Pel que fa a restaurants, hi participen el restaurant El Llac de Campelles i Ca l’Anna de Ventolà de Ribes de Freser. També podeu gaudir de la campanya als establimetns artesans Forn Robiró de Ribes de Freser i Pastisseria Sant Jaume de Ribes de Freser

Per beneficiar-se de la promoció cal fer reserva prèvia i acollir-se a les bases explicades a la web. A més, durant dissabte i diumenge tindran lloc les Primeres Jornades d’Esquí de Muntanya Foca’s Fest 2013 tancant així les seves pistes i mantenint només obert el Parc Lúdic.